Томатні млинці з копченим сиром – страва, яка урізноманітнить ваше меню
Звичні млинці можна урізноманітнити, якщо додати в тісто томатну пасту або сік. Приголомшливо смачні млинці, які можуть стати повноцінним сніданком. Ну, а якщо до них приготувати наприклад сирну начинку, то ситими ви будете цілий день! А як їх просто приготувати!
Інгредієнти:
250 мл томатного соку
250 мл молока
2 яйця 1 л цукру
1 ч. ложка солі
200 г борошна
2 ст. ложки соняшникової олії.
4 шт. відварених яєць
300 г копченого плавленого сиру
часник за бажанням
майонез
зелень петрушка
сіль до смаку
Спосіб приготування:
Приготувати млинці: в одній посудині просіяти борошно, додати сіль, вилити молоко, гарно розмішати вінчиком, щоб не було грудочок. У другій посудині з’єднати яйця, томатний сік, цукор, перемішати. Далі з’єднати дві рідини, додати олію, перемішати. Залишаємо на 15 хвилин.
Приготувати начинку: відварити до готовності яйця, натерти яйця, сир, майонез, додати дрібно нарізану петрушку та видавлений часник. Все гарно перемішати.
Нагріти пательню (бажано для приготування млинців), налити черпаком тісто, просмажити до готовності з обох сторін. Складати на тарілці. На кожний млинець намастити начинку, закрутити в рулет. Перед подачею на стіл кожний млинець перерізати навпіл і викласти гарно на тарілці
Залишити коментар