Пн. 29 Квітня 2024

Фермер, який продає шпинат зі своєї Audi A4, став хітом соціальних мереж

Суджіт С. П., колишній водій таксі з Керали, Індія, став сенсацією в соціальних мережах завдяки своєму унікальному підходу до сільського господарства та маркетингу. Він здобув популярність, опублікувавши відео, де продає домашній шпинат зі свого Audi A4, оцінений у рупій. 44 лаки, на придорожньому ринку. Цей нетрадиційний метод привернув увагу багатьох, і відео зібрало 8,6 мільйонів переглядів.

Про це пише Freshplaza.

Історія Суджіта резонує з багатьма, демонструючи його перехід від водіння таксі до успішного сільського господарства, незважаючи на обмежені початкові знання. Він втілює мінливе обличчя сільського господарства в Індії, поєднуючи традиційні практики з сучасними інноваціями, і славиться своєю скромністю та інноваційними методами ведення сільського господарства. 

Його історія успіху надихає багатьох, особливо в Кералі, розглядати сільське господарство як життєздатну можливість для бізнесу, демонструючи, що пристрасть і наполеглива праця можуть призвести до видатних досягнень у сільському господарстві.


Залишити коментар