Нд. 28 Квітня 2024

Прогнози експорту бразильської кукурудзи та сої багатообіцяючий

Оскільки Бразилія очікує різкого зростання експорту в січні, Китай продовжує домінувати як імпортер кукурудзи та сої, що викликає надії та занепокоєння, чи зможе південноамериканський сільськогосподарський гігант задовольнити зростаючий попит на ключові культури.

У січні Бразилія очікує потенційного зростання експорту, згідно з прогнозами Національної асоціації експортерів зернових, які вказують на значну кількість кукурудзи та сої.

Прогноз передбачає, що найближчими тижнями буде експортовано приблизно 3,3 млн тонн кукурудзи та 1,3 млн тонн сої, пише rfdtv.

Незважаючи на позитивні прогнози, в галузі є занепокоєння щодо задоволення зростаючих експортних потреб. Національна асоціація експортерів зернових наголошує на необхідності стратегічного планування для забезпечення плавного процесу експорту.

Китай продовжує відігравати ключову роль в експортному ландшафті Бразилії, отримуючи суттєві 75% бразильського експорту сої. Насправді Китай став ще й найбільшим покупцем кукурудзи в 2023 році, що стало значним чинником, який вплинув на рекордний обсяг експорту Бразилії в минулому році.

 


Залишити коментар