Рисова бабка за рецептом Дарії Цвєк

Ви коли-небудь пекли рисову бабку? Якщо ні, то дуже радимо. Спеціально підібрали для вас рецепт відомої кулінарки Дарії Цвєк.

Інгредієнти:

200 г рису
100 г вершкового масла
100 г цукру
500 г яблук
0,5 ч. л. кориці

Спосіб приготування:

Рис промити в кількох водах, зварити на підсоленій воді з 1 ст. л. цукру і маслом.

Яблука почистити , пошаткувати. У змащену жиром і посипану сухарями форму накласти шар вареного рису, шар яблук, посипати їх цукром з корицею, потім знову шар рису і ущільнити.

Пекти в гарячій духовці (200 С) протягом 45 хвилин. Форму накрити фольгою, щоб рис не висох. Подавати з варенням.


Залишити коментар