Пн. 29 Квітня 2024

В Києві сьогодні встановлять рекорд

6 січня, на Водохреща в Києві, заплановано встановлення рекорду України у неординарній категорії – “Найтриваліший час перебування у холодній воді взимку з декламуванням віршів”. Інформацію про це повідомила Лана Вєтрова, очільниця Національного реєстру рекордів України.

Олег Пономарьов, журналіст з Кривого Рогу та редактор видання “Кривий Ріг на долонях”, прийняв виклик встановлення рекорду та вирушить до Києва за запрошенням Національного Реєстру Рекордів. Планується, що він виконає традиційний обряд Водохреща, спочатку занурившись у води Дніпра. Після цього він планує перебувати у воді приблизно півгодини, читаючи вірші – як свої власні твори, так і твори українських поетів-класиків.

Експерти під час заходу будуть вимірювати температуру води, яка, за прогнозами, становитиме приблизно +2 градуси Цельсія. Олег Пономарьов, який займається моржуванням протягом 15 років, привів до цього заходу свою родину – дружину та п’ятеро дітей (троє синів та дві доньки).

Рекорд, який планує встановити Олег Пономарьов, він присвячує пам’яті Заслуженого тренера України, засновника бійцівського клубу “Барс”, Володимиру Коржаку, із яким він товаришував багато років.


Залишити коментар