Чт. 16 Травня 2024

Фонд держмайна виставив три бази відпочинку на приватизацію

У 2024 році команда Фонду держмайна виставить на приватизацію бази відпочинку у Одеській та Волинській областях. 

Про це повідомляють на сторінці у соцмережі Фонду.

База відпочинку «Ракета»

Актив розташований на Одещині у мальовничому селі Лиман. Загальна площа нерухомості становить 599,5 м², об’єкт розміщений на земельній ділянці — 0,0595 га. До складу активу входять: основний будинок площею 407,1 м², тимчасові будівлі площами 30,1 м², 30,1 м², 41,9 м² та інші.

Детальніше про актив – https://bit.ly/3RPkzjL

База відпочинку «Фінансист»

Об’єкт знаходиться у Одеській області у селищі міського типу Затока, що розташоване на Будацькій косі, між Дністровським лиманом і Чорним морем. До складу відпочинкової бази входять 360,3 м² нерухомості, зокрема: адміністративно-побутовий корпус, будинки відпочинку, будівля для обслуговування водонапірної башні, душова, майстерня, бетонне покриття та інші. Всі активи розташовані на земельній ділянці загальною площею 0,199 га. Балансова вартість база відпочинку «Фінансист» становить 1 869 111 гривень.

Детальніше про актив – https://bit.ly/47cURdw

База відпочинку на озері Світязь

Актив знаходиться у Волинській області у селищі міського типу Шацьк, яке налічує понад 30 озер навколо і є справньою туристичною перлиною Волинського Полісся. До складу нерухомості бази входять: спальний корпус, будинок-кухня, двоповерхові будинки, будинок-шпіль, санітарний блок, будинок для вартових, санітарний блок, будинки-бесідки, літні будиночки, альтанка, доріжки, наземна електрична мережа приміщення охорони та інші. Також серед майна активу є пристрій для подачі води, артезіанська скважина, водонапірна станція. Земельна ділянка на якій розташована база відпочинку становить 2 167,6 м². Балансова вартість активу — 4 289 514 гривень.

Детальніше про актив – https://bit.ly/3v9Mdzj

У Фонді держмайна кажуть, що подібний досвід приватизації подібних активів вже був раніше. Зокрема, спортивної бази відпочинку «Портовик» та бази відпочинку «Дорожник», вартість активів у ході конкуренції зросла майже вдвічі.

В Україні запрацювало кілька птахофабрик


Залишити коментар