Сб. 27 Квітня 2024

Через блокування кордону в чергах стоять 3,4 тис. вантажівок

Великі черги з вантажівок на українсько-польському кордоні продовжують утворюватись через протести польських перевізників. На в’їзд в Україну очікують 3,4 тисячі авто. Про це у телеефірі повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

Станом на ранок 14 листопада найбільша кількість транспортних засобів на кордоні на напрямку «Ягодин» — близько 1300 вантажівок, а також по 500 вантажних автомобілів — за напрямами «Краковець» та «Рава-Руська». Водночас черги почали утворюватися не лише на цих пунктах пропуску.

«Звичайно, через дії польських перевізників водії обирають інші напрямки, тому ми бачимо ще навпроти одного пункту пропуску деяке скупчення вантажівок із польської сторони, які очікують на перетин кордону в Україну, це за напрямом пункту пропуску «Шегині». І там станом на ранок перебувало близько 1100 автомобілів, які повільно, але все ж таки рухаються в напрямку України», — зазначив Демченко.

За його словами, минулої доби через пункт пропуску «Шегині» пройшло близько 300 вантажних транспортних засобів на в’їзд в Україну.

Польські перевізники не погодились розблокувати кордон після зустрічі з українською стороною

 


Залишити коментар