Рецепт класичного вівсяного печива

Домашнє вівсяне печиво? А чому б і ні! Простий рецепт, швидке приготування і надзвичайно ніжний смак. Спечіть та здивуйте своїх рідних.

Інгредієнти:

100 г пшеничного борошна

1 велике яйце

50 г цукру

125 г вівсяних пластівців

2 ст.л. соняшникової олії

0.5 ч. л. соди харчової

сіль на смак

0.5 ч. л. лимонного соку

Спосіб приготування:

Для приготування печива візьміть пластівці не швидкого приготування, а такі, що довго варяться. Пластівці подрібнити в чаші блендера. Яйце збити з сіллю і цукром до однорідності.

У яєчну масу додати олію і соду. Додати перемелені пластівці та просіяти борошно. Замісити однорідне тісто. Тісто розділити на дрібні кульки. Присипати стіл борошном і розкачати печиво.

Щоб печиво було однаковим за розміром, можна видавити його склянкою. Викласти печиво на деко з пергаментом і випікати 30-45 хвилин при 180°.

“Королівську ватрушку” готують у мультиварці


Залишити коментар