“Королівську ватрушку” готують у мультиварці

“Королівська ватрушка” виглядає як торт, але дуже проста у приготуванні. Можна скористатися мультиваркою. Просто і смачно – це про “Королівську ватрушку”. Плюс один чудовий рецепт у вашу кулінарну книгу!

Інгредієнти:

  • Тісто: 200 г масла, 4 ст. ложки какао, 0,5 ч. ложки соди, 1 п. ванільного цукру.
  • Начинка: 800 г сиру, 3 яйця, 0,5 скл. (200 мл) цукру, 50 г кокосової стружки. 

Спосіб приготування:

Натерти з морозилки масло на грубій тертці. Змішати натерте масло з борошном, цукром (пів склянки), содою і какао в глибокій мисці, все це перетерти.

Для начинки збити яйця із рештою цукру (пів склянки) і ваніллю в піну до повного розчинення. Потім додати в яєчну суміш сир і 50 г кокосової стружки, злегка збити (30 с).

Чашу мультиварки змастити маслом і злегка присипати борошном. Викласти в чашу третину масляно-борошняної маси (можна натерти на грубій тертці), рівномірно розподілити по дну. Зверху викласти половину сирної начинки. Потім знову викласти шар маси та шар начинки, зверху знов викласти тісто. В мультиварці обрати режим “Випічка” на 65 хв. Охолодити у формі, тоді дістати “Королівську ватрушку” на тарілку.


Залишити коментар