Назвали причину здорожчання цукру
Цукор дорожчатиме через падіння його виробництва у світі і скорочення світового постачання. Такий прогноз дає Міжнародна організація по цукру.
Про це повідомляє Укрцукор.
У вівторок березневий контракт на цукор NY11 закрився на рівні +0,05 (+0,18%), а грудневий лондонський контракт на білий цукор №5 — на +2,70 (+0,36%) ).
Ціни на цукор закрилися помірним зростанням, при цьому в Нью-Йорку цукор продемонстрував максимум за 12 років.Перспективи скорочення світових поставок цукру оптимістичні для збільшення цін. У понеділок Міжнародна організація по цукру (ISO) оприлюднила новий прогноз про те, що в 2023/24 МР (жовтень-вересень) світове виробництво цукру впаде на 1,2% — до 174,8 млн т, а глобальний дефіцит цукру 2023/24 становитиме 2,1 млн т.
Залишити коментар