Фабрику лабораторного мʼяса відкриють у Ванкувері

Канадський стартап з виробництва культивованого м’яса The Better Butchers оприлюднив плани відкрити першу в світі фабрику з виробництва виключно культивованого м’яса протягом наступних двох років.

The Better Butchers хоче стати першою компанією в Канаді, яка виведе на ринок культивоване м’ясо.

Стартап The Better Butchers заснував Мітчелл Скотт, колишній співзасновник американського бренду рослинного м’яса The Very Good Food Company. У 2022 році Скотта було звільнено з посади генерального директора компанії, а цього року сам бізнес був закритий.

«Коли мене безцеремонно вигнали з компанії, співзасновником якої я був, я почав власні дослідження і нарешті створив команду, яка відкриє першу у світі фабрику культивованого м’яса», — сказав Скотт.

Крім того, що культивоване м’ясо може вирішити серйозні екологічні, етичні проблеми та проблеми зі здоров’ям, Скотт вважає, що воно розв’яже деякі проблеми, пов’язані зі сприйняттям споживачами м’яса рослинного походження, такі як смак, текстура та довгий список інгредієнтів.

The Better Butchers планує відкрити мʼясну фабрику у Ванкувері в 2024 році. Компанія зосередиться на портфелі продуктів, що поставляються безпосередньо споживачам, та має у планах вийти на сферу громадського харчування та гуртову торгівлю.

Бренд працює над прототипами культивованих свинячих сосисок, фрикадельок і маринованих стейків.


Залишити коментар