Львівський сирник готують замість торта

Замість тортів тепер у нас на свято львівський сирник! Бо це така смакота, що жоден торт з ним не зрівняється!

Інгредієнти:

1 кг сиру кисломолочного

8 яєць

4 ст. ложки манки

250 г цукру

200 г масла вершкового

100 г родзинок

Глазур:

150 г масла

80 г цукру

2 ст. ложки молока

3 ст. ложки какао

Спосіб приготування:

Родзинки замочити на 10 хв, просушити. Сир, яйця, цукор збити блендером, додати розтоплене вершкове масло, перемішати, додати манку, перемішати, додати родзинки, перемішати.

Випікати у застеленій пергаментом формі близько 1 години при 180°. Час залежить від розміру вашої форми, у мене d 25 см, мені вистачило 50 хв.

Зварити помадку: до молока додати цукор, масло, поставити на вогонь, підігріти. Як тільки маса починає кипіти, додати какао і варити 2-3 хвилини. Полити сирник охолодженим.


Залишити коментар