23-річний студент вивів найбільшу породу кроликів у світі

Студент із Мексики Андрес Якін має настільки багаті знання в генній інженерії, що зміг вивести нову породу кроликів. За розміром такі тварини значно більші від звичайних кроликів та й важать вони чимало.

Вченому всього 23 роки й експеримент у сфері генетики він запустив під час вивчення ветеринарії та зоології в університеті.

За основу молодий вчений взяв фламандську породу, яка вирізняється немаленькими розмірами та середньої довжини вухами. Він вирішив поєднати їхні гени з кроликом, у якого вуха дещо довші, і вивів щось вражаюче. У підсумку у науковця народилися тварини з густою і лискучою шубкою, а також довгими вухами.

Тепер нова порода кроликів вважається найбільшою не тільки на його батьківщині, а й на всій планеті. Кожна така особина набирає в середньому до 10 кілограмів. За інформацією порталу needtoknow.co.uk Андреас хоче продовжити дослідження, щоб зробити їх ще більшими.

Молодий вчений каже, що з кроликів виходять чудові улюбленці для дому, адже вони успадкували активність, але стали терплячішими до уваги людей.

Японські селекціонери вивели нову ягоду


Залишити коментар