Генератор для органічного оператора: в Україні стартує новий проєкт

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) і проєкт «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» (COA) запрошують сертифікованих органічних операторів розташованих у Чернігівській, Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Херсонській, Сумській, Запорізькій, Одеській та Миколаївській областях України подавати заявки на безкоштовне отримання генераторів.

Загальна кількість генераторів – 25. Програму фінансує Федеральне міністерство продовольства та сільського господарства Німеччини (BMEL).

Заявки подаються у письмовій формі до 10 липня 2023 року. До кожної заявки додається копія дійсного сертифікату, виданого органом сертифікації, яку потрібно надіслати електронною поштою на адресу проєкту «Німецько-українська співпраця в галузі органічного сільського господарства» – coa-ukraine@afci.de.

Детальна інформація, критерії відповідності для отримання генераторів, перелік винятків та форма заявки розміщені за посиланням: https://forms.gle/ZGRVZaM81VtumGZS9.

Польські фермери проти української малини

 


Залишити коментар