Голубці з картоплею – смачна страва під час посту
Якщо вас цікавлять незвичайні пісні страви з картоплі, варто звернути увагу на цей рецепт. Він вам обовʼязково посмакує.
Інгредієнти:
2 голівки капусти
2 кг очищеної картоплі
перець, сіль до свого смаку
5-6 цибулин
олія, вода
Спосіб приготування:
З капустин вирізати качани. Дуже важливо, щоб листочки потім добре відділялися.
У високу каструлю налити води, посолити. Коли вода закипить покласти капустину діркою від качана донизу. Накрити кришкою і довести до кипіння. Відділити кожен листочок та обрізати грубі жилки.
500 г картоплі зварити у підсоленій воді. На великій тертушці натерти одну цибулину. Потім всю картоплю, що залишилася (1,5 кг). Це потрібно, щоб начинка під час приготування не потемніла.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісні бананові оладки роблять з пластівців
Добре розім’яти відварену картоплю. Підсмажити 5-6 цибулин.
Посолити та поперчити натерту картоплю на смак. З’єднати з підсмаженою цибулею та відвареною картоплею. Добре перемішати.
Сформувати голубці з картоплі.
На дно каструлі викласти обрізки з капусти, зверху голубці, накрити залишками від капусти та качанами. Залити холодною підсоленою водою. Голубці з картоплі варяться на маленькому вогні півтори години. Можна зверху додати підсмажену цибулю перед подаванням на стіл.
Залишити коментар