Яйця з низьким вмістом вуглецю – новація в Таїланді

Charoen Pokphand Foods випустила 23 категорії свіжих яєчних продуктів, які були сертифіковані «Зменшення глобального потепління» — це перші яйця, які отримали таку позначку в Таїланді.

Тайська компанія каже, що ці яєчні продукти, включно з яйцями, вирощеними на вільному вигулі, демонструють її прагнення звести до нуля чисті викиди до 2050 року та пропонують споживачам вибір екологічно чистих яєць з низьким вмістом вуглецю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи потрібно мити курячі яйця і чим це може загрожувати

Минулого року виробництво яєць на підприємстві вже скоротило викиди парникових газів на 617 000 тонн CO2-еквівалента.

На сьогоднішній день CP Foods повідомляє, що понад 800 харчових продуктів компанії, включаючи свіжу свинину, курку, креветки та корми для тварин, сертифіковані за вуглецевим слідом, а 50 продуктів отримали позначку «Зменшення глобального потепління» від Thailand Greenhouse Gas Management. Організація.


Залишити коментар