У Великобританії з’являться нові українські лікарські засоби від “Фармак”

«Фармак», найбільший український виробник та експортер лікарських засобів, розширив лінійку власної продукції на ринку Великобританії.

У результаті успішного проходження перевірок британських контролюючих органів, що тривали понад рік, наша компанія зареєструвала два нові продукти, які тепер будуть продаватися у Великобританії:

– лікарський препарат, що використовують під час проведення МРТ (магнітно-резонансній томографії);

– та гормональний лікарський засіб для зупинки кровотечі.

Також ще з 2021 року на ринку Сполученого Королівства представлений протизапальний знеболюючий засіб для застосування у стоматології від «Фармак», повідомляють на сторінці у соцмережі компанії.

«Ми представили британському ринку серйозні лікарські препарати та вже маємо велике замовлення на їх постачання протягом двох років. Наразі ми співпрацюємо з локальними партнерами по всьому світу, які відслідковують потреби ринку у своєму регіоні, та аналізують, з якими препаратами «Фармак» може найбільш успішно конкурувати в певній країні. Цей підхід допомагає трансформувати нашу українську компанію в міжнародну. Та продемонструвати світу потенціал української фармацевтики в цілому», — зазначає виконавчий директор «Фармак» Volodymyr Kostiuk.

Під час війни компанія першочергово задовольняє внутрішній попит українських пацієнтів, армії та шпиталів, а лише потім готує продукцію на експорт. У 2022 році «Фармак» відвантажив понад 240 різновидів продукції у понад 30 країн світу. Лікарські засоби українського виробника продаються в країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії.

Минулого року «Фармак» відкрив представництво у В’єтнамі та офіс в Об’єднаних Арабських Еміратах. Також компанія планує у 2024 році відкрити новий завод у Барселоні, а разом із ним — мультифункціональний лабораторний комплекс з R&D-центром для розробки й тестування нових лікарських засобів.


Залишити коментар