Салат “Шуба” по-новому — без майонезу і оселедця

Цей рецепт підійде тим, хто є прихильником здорового харчування. Тут не використовують майонезу.

Інгредієнти:

250 г сьомги (стейк)

1 морквина

2 картоплини

2 яйця

1 буряк

зелень та цибуля по бажанню

100 г сметани

Спосіб приготування:

Овочі та яйця зварити. Сьомгу запекти (при бажанні натерти спеціями) 30 хвилин, при температурі 180 градусів.

На дрібну терку натерти у такій послідовності, змащуючи кожен трішки сметаною: буряк, морква, картопля, яйця (у цьому варіанті використано тільки білок, тут до свого смаку), зверху рибу розділити на маленькі шматочки.

Прикрасити зеленню.


Залишити коментар