Чт. 25 Квітня 2024

Нідерландець-власник ферми в Україні виступив перед Європарламентом

Нідерландський фермер Кейс Хузінха, який в Україні є генеральним директором ТОВ «Кіщенці», виступив перед Європарламентом і з закликом підтримати Україну. Про це він повідомив у Twitteri.

«Здавалося, всі вони ( ред.Європейський парламент) зрозуміли те, що я намагався сказати. Це був мій останній виступ перед політиками, і тепер я намагаюся повернутися на свою ферму в Україну, щоб почати посівну», — йдеться в повідомленні.

До того ж фермер на своїй сторінці, де понад 12 тис. підписників, демонструє звірства російських окупантів. Нещодавно він твітнув відео зі спаленої коров’ячої ферми на Харківщині з закликами зупинити війну, пише “Куркуль”.

«Це просто має припинитися зараз. Європі потрібно чинити набагато більше тиску, якщо потрібно, відправити літаки. Якщо це не зупиниться зараз, то коли? Іншого варіанту немає. Ніяк», — раніше заявив Кейс Хейзінха в інтерв’ю RTV Noord.

Щодо власного господарства в України то він розповів, що наразі частину молока з ферми безкоштовно роздають, зокрема армії та людям у містах. Також в ТОВ «Кіщенці» активно готуються до посівної.


Залишити коментар