Чт. 18 Квітня 2024

Стали відомі плани путіна щодо економіки України, які ворог хотів реалізувати після війни

Центр протидії дезінформації при РНБО України опублікував к своєму телеграм-каналі плани росії щодо економіки України, яких ворог хоче реалізувати завдяки нинішній війні. Ці відомості добуті спільнотою InformNapalm.

Передусім ворог прагне змусити Україну стати членом Євразійського економічного союзу. А також змусити нас вийти з угоди про асоціацію із Європейським Союзом. Крім того, ворог хоче добитися скасування взаємних економічних санкцій, які ввели одна проти одної Україна та росія, відновити режим вільної торгівлі з країною-агресоркою. До того ж домогтися запровадження заборони вивезення критично важливих товарів.

«Висновок простий: агресор прагне повністю переорієнтувати українську економіку та „замкнути“ її на російський ринок. Це фактично має зробити нашу економіку ресурсним додатком до „вєлікой“ економіки рф.

При цьому, у планах окупантів Україна має стати ринком збуту російських товарів та послуг. Аналізуючи плани кремля щодо України, переконуємося: кожен українець розуміє, що розв’язана путіним війна — це не боротьба проти росії, це — боротьба за Україну та її майбутнє!» — констатує Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Джерело “Факти”


Залишити коментар