Ср. 24 Квітня 2024

Синоптики прогнозують сильні зливи та грози

На жителів України очікує погіршення погодних умов. Значні дощі заполонять всю територію країни  24 та 29 травня. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм.

Найбільша кількість опадів упродовж тижня очікується на Заході, Півночі та центральних областях. В цих областях переважатиме хмарна погода з проясненням.

Краща синоптична ситуація стосовно опадів та сонячного випромінювання складеться на Сході, Півдні, в Сумській, Полтавській та Дніпровській областях, тут опади очікуються 24, 28 та 29 травня.  Вітер переважатиме змінного напрямку 2-6 м/с.

Західні та північні області матимуть найнижчі температурні показники, у нічний час температура тут досягне відмітки +6…+16°C, денна коливатиметься від +13 до +25°C. На Сході, Півдні та в Центральній частині України нічна температура повітря знаходитиметься в межах +9…+17°C, денні температури досягнуть відмітки +17…+28°C.

Мінімальна температура ґрунту в західних та північних областях знаходитиметься у межах +9…+18°C, на Півдні, Сході та в Центрі температура складе +10…+21°C.


Залишити коментар