В Україні налагодили виробництво макароних виробів з гороху та сочевиці
Українська компанія налагодила виробництво «здорових» макаронів із бобових культур — нуту, гороху та сочевиці. Продукт містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони, і на 20% менше вуглеводів, а також готується всього за 5 хвилин. Про це інформує newfood.
Зазначається, що макарони з гороху та сочевиці виготовляються під брендом Happyroni, і позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців.
В одній порції бобових макаронів у середньому міститься третина добової норми білка для дорослої людини.
«Для багатьох горох асоціюється з супом у дитячому садочку, квасоля не звична у приготуванні, а з сочевицею та нутом взагалі мало хто знайомий», — зазначають у компанії.
Завдяки технології виробництва бобові макарони у процесі приготування не злипаються і не розварюються. Також упаковка Happyroni підлягає подальшій переробці. А ще компанія не використовує у пакуванні пластик.
Залишити коментар