Сб. 21 Грудня 2024

В Україні налагодили виробництво макароних виробів з гороху та сочевиці

Українська компанія налагодила виробництво «здорових» макаронів із бобових культур — нуту, гороху та сочевиці. Продукт містить вдвічі більше білка, ніж звичайні пшеничні макарони, і на 20% менше вуглеводів, а також готується всього за 5 хвилин. Про це інформує newfood.

Зазначається, що макарони з гороху та сочевиці виготовляються під брендом Happyroni, і позиціонуються як їжа для дітей, спортсменів, веганів та вегетаріанців.

В одній порції бобових макаронів у середньому міститься третина добової норми білка для дорослої людини.

«Для багатьох горох асоціюється з супом у дитячому садочку, квасоля не звична у приготуванні, а з сочевицею та нутом взагалі мало хто знайомий», — зазначають у компанії.

Завдяки технології виробництва бобові макарони у процесі приготування не злипаються і не розварюються. Також упаковка Happyroni підлягає подальшій переробці. А ще компанія не використовує у пакуванні пластик.


Залишити коментар