Приголомшлива закуска з шампіньйонів. Навіть великий сковороди буде мало
Печериці – дуже смачні гриби, з яких можна приготувати смачну закуску. Просто потрібно додати трошки приправ, гострий перець і ви отримаєте незабутнє за смаком страва. Такі гриби не затримуються на столі. Їх змітають першими!
Які продукти потрібні:
- Пол кіло печериць;
- Один пучок петрушки;
- Три зубчики часнику;
- Дві ст. л. олії соняшникової;
- Дві ст. л. соєвого соусу;
- Дві ст. л. бальзамічного оцту;
- Одна ч. Л. цукру;
- Одна щіпка гострого перчика;
- Одна ч. Л. чебрецю;
- Сіль і чорний перець в залежності від ваших смакових уподобань.
Приступаємо до приготування шикарною закуски з печериць:
В першу чергу ставимо сковорідку на вогонь, щоб добре нагріти.
Чистимо часник від лушпиння і дрібненько ріжемо. Ділимо його на дві половини. Одну кладемо на сковорідку, додаємо дрібку гострого перчика і трошки обсмажуємо.
Печериці моєму, чистимо від бруду і кладемо на сковорідку. Вливаємо до них оцет, соєвий соус, всипаємо цукор, чебрець і трохи заважаємо. Перчимо, солимо і знову перемішуємо. Тушкуємо десять хвилин, при цьому весь час заважаючи.
Дрібненько рубаємо петрушку і посипаємо їй готові печериці.
Закуска готова!
Залишити коментар