Визначено умови, за яких торговельним ринкам дозволено працювати під час поширення коронавірусної інфекції в Україні
Постановою Головного державного санітарного лікаря дано рекомендації органам виконавчої влади та органам місцевого самоврядування щодо можливості відкриття продуктових ринків, якщо в населення є проблеми з доступом до харчових продуктів та при дотриманні на ринках таких умов:
▪️здійснювати торговельну діяльність можуть лише зареєстровані оператори ринку харчових продуктів;
▪️на 20 квадратних метрах торговельної площі може перебувати щонайбільше один відвідувач;
▪️забезпечити можливість покупцям у чергах тримати дистанцію не менш ніж 1,5 метра;
▪️забезпечити персонал засобами індивідуального захисту;
▪️забезпечити дотримання протиепідемічних заходів;
▪️для ринків вихідного дня забезпечити відстань між місцями торгівлі не менш ніж 3 метри.
Залишити коментар