Пт. 17 Травня 2024

Жінки, які мріють про власний бізнес, можуть подати заявку на отримання гранту

Проєкт «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» буде цікавим як майбутнім підприємицям, які тільки мріють про створення бізнесу, так і досвідченим, які шукають нові можливості для розвитку. 

Його мета – допомогти українкам започаткувати або розвинути наявний бізнес. Новий сезон акселератора «Відважна» є логічним продовженням першої ітерації проєкту та націлений на діджиталізацію й масштабування власної справи, інформує Мінцифри.

«Відважна» пропонує майбутнім та активним підприємицям протягом чотирьох місяців вивчати фінансове планування та управління, маркетинг і продажі, інструменти діджиталізації бізнесу, оподаткування, бухгалтерський облік, інструменти для виходу на зовнішні ринки.

На учасниць чекають:

  • чотири місяці онлайн-навчання та в офлайн-буткемпах;
  • 17 освітніх модулів, 14 лекторів з бізнесу й психології, менторська підтримка;
  • додаткові бізнес-пропозиції від партнерів Visa: monobank, Укрпошта, Checkbox та Shop-Express;

Під час навчання розкажуть про маркетинг та продажі, управління персоналом, фінансове планування, масштабування бізнесу, платіжні інновації, ризик-менеджмент та багато іншого.

За результатами навчання 40 учасниць залучать по 100 тисяч гривень на впровадження своїх бізнес-ідей. На фінальному заході Grand Pitch Day 12 фіналісток змагатимуться за головне заохочення проєкту в категоріях: «Дебютантка», «Візіонерка», «Безбар’єрний бізнес-проєкт». Три бізнес-проєкти з найвищими балами від журі залучать додатково по 400 тисяч гривень на розвиток власної справи.

Новий завод з виробництва крупи відкриють на Полтавщині


Залишити коментар