Ср. 25 Грудня 2024

Фермерка на Вінниччині варить соус з перцю і мандаринів

Соус. Фото: Instagram.

Фермерка з Вінниччини Катерина Олійник (бренд «Кучерява фермерка») вирощує та переробляє органічний перець. Нещодавно асортимент соусів її виробництва поповнився новим поєднанням гострого халапеньо та солодких мандаринів.

Про це фермерка розповіла у своєму Instagram, передає AgroPortal.

«Перша партія мандариново-перчикового соусу пішла в небуття. Ми зіпсували 15 кг фруктів, бо цедра сорту мандарина, який ми спочатку вибрали, під час варіння виявилася гіркою. Окрім цього, попадалися насінини, і гіркота множилася на два. Але ми знайшли той самий ідеальний сорт мандарина», – зазначає Олійник.

Основа соусу – мандаринове пюре. Обов’язково додають свіжу цедру – у ній весь запах та аромат.


Залишити коментар