Фермерка на Вінниччині варить соус з перцю і мандаринів
Фермерка з Вінниччини Катерина Олійник (бренд «Кучерява фермерка») вирощує та переробляє органічний перець. Нещодавно асортимент соусів її виробництва поповнився новим поєднанням гострого халапеньо та солодких мандаринів.
Про це фермерка розповіла у своєму Instagram, передає AgroPortal.
«Перша партія мандариново-перчикового соусу пішла в небуття. Ми зіпсували 15 кг фруктів, бо цедра сорту мандарина, який ми спочатку вибрали, під час варіння виявилася гіркою. Окрім цього, попадалися насінини, і гіркота множилася на два. Але ми знайшли той самий ідеальний сорт мандарина», – зазначає Олійник.
Основа соусу – мандаринове пюре. Обов’язково додають свіжу цедру – у ній весь запах та аромат.
Залишити коментар