Стало відомо скільки цукру виготовили на Тернопільщині
На Тернопільщині у цьому сезоні заводи виготовили понад 109 тисяч тонн цукру, повідомив директор департаменту агропромислового розвитку області Володимир Стахів.
Про це повідомляє Укрінформ.
«У Тернопільській області цукрові заводи переробили понад 782 тисячі тонн цукрових буряків та виготовили понад 109 тисяч тонн цукру. У минулому році у цей час цукрові заводи виготовили практично 75 649 тонн цукру. Це можна пояснити тим, що цукровий сезон розпочався значно швидше, а також кращою якістю сировини”, – сказав Стахів.
На сьогодні в області працюють чотири цукрові заводи – у Чорткові, Хоросткові, Козові та Збаражі. Понад 2 мільйони тонн цукрових буряків законтрактовано. За словами Стахіва, це означає, що в області виготовлять близько 240 тисяч тонн цукру.
Залишити коментар