Сб. 21 Грудня 2024

Закуска з різноколірного болгарського перцю

Фото з відкритих джерел.

Якщо хочеш створити яскраву закуску, використовуй різноколірний болгарський перець. Її готувати дуже просто.

Інгредієнти:

4 болгарських перці

200 г бринзи

40 г вершкового сиру

1-2 зубчики часнику

40 г волоських горіхів

20 г петрушки

Спосіб приготування:

Болгарські перці помий, розріж навпіл і видали насіння з перетинками. Виклади половинки перців на деко і запікай 30 хвилин при температурі 180 градусів. Потім дай їм охолонути і зніми з них шкірку.

Для начинки до бринзи додай вершковий сир, пропущений через прес часник, подрібнені волоські горіхи і нарізану петрушку. Добре перемішай начинку.

На кожну половинку запеченого перцю виклади по ложці начинки і загорни їх рулетиками. Виклади їх на тарілку і прикрась зеленню.


Залишити коментар