В Житомирі готують каву з грибами
З кінця травня у Житомирі працює кавʼярня “Мухомор”, де готують каву з додаванням грибів. Кавʼярню відкрив ветеран російсько-української війни, а нині командир групи з гуманітарного розмінування Валентин Кузьмінчук.
Чоловік отримав грант на 250 тисяч гривень за урядовою програмою “Власна справа”, які використав для оренди приміщення та купівлі обладнання, а також взяв на роботу двох працівників.
Валентин Кузьмінчук розповів, що в кавʼярні можна скуштувати три види кави з додаванням грибів.
“Є різні гриби, які рахуються як мікродозинг грибами. Він заспокоює нервову систему, ПТСР-синдром знімає, через те кавʼярня “Мухомор” – така тематика. У нас є грибна кава, є окремі цукерки з мухомором, цукерки на конопляній основі – усе це легально і безпечно”, – розповів власник кавʼярні.
Залишити коментар