Чт. 19 Вересня 2024

ХОЧЕТЕ СТВОРИТИ ПРИБУТКОВИЙ КРУПОЗАВОД?

Якщо ваша мета – створення високоприбуткового підприємства з виробництва крупи високої якості, наступні кроки допоможуть вам досягти успіху.

Коли ви вже визначилися, в якому обсязі, яку крупу і з якого зерна ви плануєте виробляти – приступаємо до обговорення самого об’єкта. Варто звернути увагу на такі важливі моменти: професіоналізм, доброчесність і практичний досвід підрядника, який спроєктує завод і поставить оптимальне ефективне обладнання, що забезпечує високий вихід і якість готової продукції. З досвіду НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД», однієї з провідних успішних компаній у галузі створення крупозаводів «під ключ», можна стверджувати, що сьогодні особливий попит мають крупозаводи з виробництва гречаних і вівсяних круп із можливістю їхньої подальшої переробки на пластівці, а також крупозаводи з переробки бобових, гороху та сочевиці.

ВІД ПЛАНІВ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ

Залежно від необхідної продуктивності, виробництво крупи може здійснюватися на великому заводі або на малогабаритних установках. Детальніше про це.

  • Промисловий крупозавод може забезпечити продуктивність від 24 до 250 т/добу залежно від побажань замовників. По суті це повноцінний комплекс технологічного обладнання – від машин первинного очищення зерна до машин підвищеного контролю якості готової продукції. Крім того, такий круп’яний завод передбачає підлогові та елеваторні сховища сировини, а також склади готової продукції. З досвіду наших замовників, які вже успішно експлуатують крупозаводи, поставлені нами «під ключ», радимо обсяги сховища сировини для роботи від 2 до 6 місяців, а склади кінцевого продукту – до 1,5 місяця зберігання. Якщо ви з часом забажаєте підвищити продуктивність на такому заводі – без проблем. Компанія «АГРО-СІМО-МАШБУД» здійснює технічний аудит зернопереробних підприємств, і технологи компанії проводять модернізацію виробництва з підвищенням продуктивності та збільшенням виходу готового продукту.
  • Якщо ви на етапі старту вашого бізнесу, і вас на даному етапі влаштовує продуктивність до 22 т/добу, тоді вам підійде малогабаритна установка, так званий модульний агрегатований завод. Одна з таких популярних установок, яка користується попитом і популярністю не тільки в Україні, а й за кордоном – мінікрупоцех Р6-МКЦ-15. Це спеціальна малогабаритна установка, яка розміщується на компактній металоконструкції в будівлі висотою до 6 метрів.  Така будівля може бути і складом сировини, і складом готової крупи. У таких агрегатованих мінікрупоцехів також є свої плюси: значно менша вартість, скромніші розміри та економія людського ресурсу в управлінні, що суттєво може скоротити собівартість продукції.

ЕТАПИ СТВОРЕННЯ КРУПОЗАВОДУ ПІД КЛЮЧ

Основні етапи дій для створення вашого успішного бізнесу в сфері зернопереробки:

  • Вибір майданчика для проєктування та будівництва крупозаводу: у деяких випадках логістика має надважливе значення для майбутнього бізнесу – переробні комплекси варто максимально наблизити до джерел сировини та до локацій збуту і споживання.
  • Підготовка монтажно-технологічної документації, яка супроводжує повний комплект технологічного, транспортного, аспіраційного, вагового, ваговибійного та мішкозашивального обладнання крупозаводу.
  • Виготовлення та доставка обладнання. Устаткування відповідає всім необхідним стандартам якості, і супроводжуються деклараціями відповідності безпеки згідно з вимогами директив. Технологічне обладнання для переробки зерна від НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» в роботі повністю відповідає проєктно-технічним характеристикам.
  • Монтаж обладнання та пусконалагоджувальні роботи. Як саме обладнання, так і послуги компанії simo.com.ua вирізняються високою технологічною ефективністю і надійністю.
  • Тестування обладнання, пусконалагоджувальні роботи та атестація персоналу.
  • Безпосередньо запуск вашого крупозаводу – старт успішного бізнесу!

Залишити коментар