До яблучного варення додають корицю
Яблучне варення “маст хев” серед консервації. Воно універсальне і підходить не лише до випічки, а й до млинців, пончиків, та просто смакує з хлібом.
Інгредієнти:
1 кг цукру
2 кг яблук білий налив
0,5 ч. л. кориці.
Спосіб приготування:
Для початку треба помити яблука, розрізати їх навпіл і видалити кісточки. Також треба видалити всі гнилі й підточені шкідниками частини. Тепер варто почистити яблука від шкірки.
Далі тобі треба нарізати підготовлені яблука на маленькі шматочки й засипати у каструлю. Засип сировину цукром і залиш яблука на пів години.
За цей час фрукти дадуть сік і тоді їх можна ставити на середній вогонь. Обережно помішуй яблука дерев’яною ложкою чи лопаткою. Тобі потрібно трохи підігріти яблука.
Тепер теплу суміш треба подрібнити до однорідної маси за допомогою блендера. Поверни яблучне пюре на вогонь і нагрівай, додавши корицю. Тобі треба потримати майбутнє повидло на вогні хвилин десять.
Коли повидло закипить, то дай йому прокипіти ще хвилин 15, постійно помішуючи. Тепер зніми його з вогню, наповни гарячим повидлом банки й закатай.
Постав банки з повидлом охолоджуватися у темному місці. Насолоджуйся взимку літніми ароматами та смаком!
Залишити коментар