Сб. 21 Грудня 2024

Сало подорожчало

Сало. Фото з відкритих джерел.

В Україні за липень злетіли ціни на свинину на полицях супермаркетів, подорожчали й деякі види сала.

Про це повідомляє Хвиля.

Зокрема, свиняча грудинка подорожчала з 164,09 грн/кг до 174,77 грн/кг. Лопатка стала дорожчою майже на 2 гривні, до 163,43 грн/кг.

За ошийок вам доведеться віддати 269,63 грн/кг, замість 255,79 грн/кг. Середня вартість підчеревини підвищилася з 162,36 грн/кг до 176,50 грн/кг.

Любителям ребер за їхній кілограм доведеться заплатити 179,00 грн/кг, замість 172,11 грн/кг. Переплатять і ті, хто віддає перевагу шашликам. Їхня вартість встановлена ​​на рівні 239.90 грн/кг, замість 225,68 грн/кг.

Багатьом складно уявити своє життя і без сала, особливо з огляду на те, що воно дуже корисне. Так, щодо домашнього, то воно знизилося майже на 1 гривню, до 234,00 грн/кг. А ось солоне подорожчало з 238,34 грн/кг до 242,88 грн/кг.

Розмір “мінімалки” та пенсії заморозили на 3 роки


Залишити коментар