Рецепт салату з овочів, горішків і кульбаби

Сезон кульбаби стартував і його можна використати з користю. А саме – зготувати смачні страви, які насичать організм вітамінами.

Інгредієнти:

1 жменя листя кульбаби

1-2 скибочки лимона

1-2 зубчики часнику

1 ст. л. тертої моркви

1 ч. л. соку лимона

щавель

горішки січені

майонез або олія за смаком.

Спосіб приготування:

Наповнити миску холодною підсоленою водою, замочити у ній жменю листя кульбаби протягом пів години. Потім обсушити та нарізати. Потовкти часник з сіллю, нарізати лимон разом зі шкіркою дуже дрібно, з’єднати з кульбабою, додати моркву, нарізати кілька листочків щавлю, додати горішки, заправити соком лимона і олією або майонезом. Можна додати молоду кропиву, яку спочатку слід бланшувати.


Залишити коментар