Жінки, які мріють про власний бізнес, можуть подати заявку на отримання гранту

Проєкт «Відважна 2. Масштабування та діджиталізація» буде цікавим як майбутнім підприємицям, які тільки мріють про створення бізнесу, так і досвідченим, які шукають нові можливості для розвитку. 

Його мета – допомогти українкам започаткувати або розвинути наявний бізнес. Новий сезон акселератора «Відважна» є логічним продовженням першої ітерації проєкту та націлений на діджиталізацію й масштабування власної справи, інформує Мінцифри.

«Відважна» пропонує майбутнім та активним підприємицям протягом чотирьох місяців вивчати фінансове планування та управління, маркетинг і продажі, інструменти діджиталізації бізнесу, оподаткування, бухгалтерський облік, інструменти для виходу на зовнішні ринки.

На учасниць чекають:

  • чотири місяці онлайн-навчання та в офлайн-буткемпах;
  • 17 освітніх модулів, 14 лекторів з бізнесу й психології, менторська підтримка;
  • додаткові бізнес-пропозиції від партнерів Visa: monobank, Укрпошта, Checkbox та Shop-Express;

Під час навчання розкажуть про маркетинг та продажі, управління персоналом, фінансове планування, масштабування бізнесу, платіжні інновації, ризик-менеджмент та багато іншого.

За результатами навчання 40 учасниць залучать по 100 тисяч гривень на впровадження своїх бізнес-ідей. На фінальному заході Grand Pitch Day 12 фіналісток змагатимуться за головне заохочення проєкту в категоріях: «Дебютантка», «Візіонерка», «Безбар’єрний бізнес-проєкт». Три бізнес-проєкти з найвищими балами від журі залучать додатково по 400 тисяч гривень на розвиток власної справи.

Новий завод з виробництва крупи відкриють на Полтавщині


Залишити коментар