Пн. 29 Квітня 2024

Вантажні перевезення з України до Чорногорії здійснювати стане простіше

Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України домовилось із Міністерстом транспорту і морських справ Чорногорії про лібералізацію всіх вантажних перевезень між країнами з 1 червня 2024 р.

Про це повідомляє пресслужба Мінвідновлення України.

«Наша мета — щоб на карті Європі не лишилось країн, з якими в нас діє дозвільна система перевезень, а наші транспортні компанії могли доставляти товари у будь-яку країну без додаткових обмежень. Саме тому ми послідовно працюємо над лібералізацією вантажних перевезень з іншими країнами. Більше 10 років тому була підписана Угода про автомобільні перевезення між нашими країнами, за цей час товарообіг між Україною та Чорногорією зріс у сім разів. Це є підтвердженням того, що лібералізація вантажних перевезень на часі та піде на користь обом державам», – каже Олександр Кубраков – віце-прем’єр-міністр з відновлення — міністр розвитку громад, територій та інфраструктури.

Окрім вантажних перевезень, команда Міністерства працює над розвитком регулярного та нерегулярного автобусного сполучення між державами.

В Польщі забракували 7,13 тонни українського морозива


Залишити коментар