Вт. 19 Листопадаа 2024

Ідеальні пиріжки за рецептом Дарії Цвєк

Пиріжки з картоплею, грибами, капустою… А з чим ви любите? Пропонуємо вам тісто на найсмачніші пиріжки від знаної кулінарки Дарії Цвєк. Начинку обираєте ви.

Інгредієнти:

5 склянок просіяного двічі борошна

100 грамів дріжджів

пачка маргарину

склянка рідкої сметани або кефіру

Спосіб приготування:

Порібно розтерти дріжджі і змішати їх з борошном, натерти маргарин, додати сметану і гарно вимішати все тісто.

Начинка для пиріжків може бути як солона (гриби, сир, м’ясний фарш, риба, капуста), так і солодка (яблука, кисломолочний сир з родзинками, варення).

Пиріжки з солоною начинкою викладати на бляху змазаною жиром і посипати крихтами з перетертої білої булки. А пиріжки з солодкою начинкою змазати молоком або збитим яйцем і посипати цукром.


Залишити коментар