Тістечка з яблуками, які швидко готуються

Домашнє печиво завжди краще смакує, бо, окрім натуральних інгредієнтів, кожна господиня додає шматочок свого тепла. Якщо ви вдома маєте яблука і любите пісочне тісто, то цей рецепт саме для вас!

Інгредієнти:

240 борошна

1 ч. л. розпушувача

70 г кукурудзяного крохмалю

100 мл води

100 г  рафінованої соняшникової олії

90 г цукру

дрібка солі

0,5 г  ваніліну

3-4 шт. яблук

Спосіб приготування:

Просійте борошно і змішайте його з крохмалем. Додайте розпушувач і ванілін. Цукор і сіль розчиніть у воді, влийте олію. Додайте сухі інгредієнти і замісіть тісто. Оберніть плівкою і відправте в холодильник на 30 хвилин. Розкатайте тісто в пласт товщиною 3-4 мм. Виріжте з тіста кружальця.

Почистьте яблука й наріжте скибочками товщиною 1 см. Викладіть скибочки яблук на одну половинку кружалець тіста та накрийте зверху другою половинкою. Відправте печиво випікатися в розігріту до 180°С духовку на 20 хвилин.


Залишити коментар