Пн. 29 Квітня 2024

Канадець виростив величезний цукіні, який претендує на рекорд

An Ontario, Canada, man harvested an 8-foot, 4.79-inch zucchini from his garden that might be the longest on record. Henry D'Angela said he has applied to Guinness World Records to have his zucchini certified as the longest in the world. https://www.youtube.com/watch?v=vLf0oLU--Hw

Чоловік з Онтаріо, Канада, виростив у своєму саду цукіні довжиною 8 футів та 4,79 дюйма (256 см), який, можливо, є найдовшим за всю історію спостережень.

Про це повідомляє ThoroldToday.

Генрі Д’Анджела сказав, що подав заявку до Книги рекордів Гіннеса, щоб його цукіні були сертифіковані як найдовші у світі.

Поточний рекордний цукіні довжиною 8 футів 3,3 дюйма (252 см) був вирощений Джоном Джованні Скозафаваїном з Ніагарського водоспаду, Онтаріо, 2014 року.

“Я не починав спеціально вирощувати найдовші”, – сказав Д’Анджела. “Просто так вийшло, що він опинився на новій ділянці, на якій я ніколи раніше не вирощував. Ґрунт дуже добре підійшов для цього. Це приголомшливо”.

Він сказав, що зберігає величезні кабачки у своєму гаражі, доки не отримає відповіді від Книги рекордів Гіннеса.

“Коли наступного року в Торолді відкриють фермерський ринок, я маю привезти це як новинку”, – сказав він. “Так що Торолд можна називавати володарем найбільших цукіні у світі”.


Залишити коментар