Додайте кольорів, приготуйте гарбузове печиво

Не знаєте, що приготувати до чаю? Спробуйте гарбузове печиво. Ця випічка потребує найпростіших інгредієнтів, а також вирізняється легким та швидким приготуванням.

Інгредієнти:

ґ250 г гарбуза

150 г масла

200 г цукру

1 яйце

350 г борошна

1 ч.л. ванільного цукру

1/2 ч.л. розпушувача для тіста

1 ч.л. кориці

1/2 ч.л. мускатного горіха

1/2 ч.л. імбиру

Спосіб приготування:

Очищений від шкіри та насіння гарбуз нарізати кубиками та варити у підсоленій воді 15 хвилин. Збити блендером м’яке масло з цукром, додати яйце. Злити воду з гарбуза та зробити з нього пюре.

З’єднати пюре з масляною сумішшю, додати туди ванільний цукор, борошно та розпушувач. Перемішати. Додати корицю, імбир та мускатний горіх. Все дуже добре перемішати.

Деко застелити папером для випічки і змастити його олією. Викласти тісто на деко за допомогою ложки. Поставити у попередньо розігріту до 200° духовку на 25-30 хвилин. Але треба дуже вважати на особливості власної духовки та те, наскільки грубим (чи тонким) ви зробили печиво. Перед випічкою можна посипати печиво цукром або подрібненими волоськими горіхами.

Три рецепта салатів з буряка


Залишити коментар