Вт. 30 Квітня 2024

На Харківщині агропідприємство втратило кілька тракторів, які підірвалася на мінах

Фермерське господарство «Андріївське 2017» з Харківщини через заміновані поля восени втратило 8 одиниць сільгосптехніки. Нещодавно під час збирання врожаю комбайн John Deere, наданий благодійним фондом «Жнива Перемоги» також підірвався на російській міні.

Про це повідомляє Traktorist.ua з посиланням на пресслужбу благодійного фонду «Жнива Перемоги».

«Навіть 2 тижні допомоги для нас дуже важливі! «Андріївське 2017» висловлює величезну подяку міжнародному благодійному фонду «Жнива Перемоги», за наданий у скрутний час комбайн John Deere. Дізнавшись про те, що восени, через приховані вибухонебезпечні предмети господарство втратило відразу 8 одиниць техніки, фонд «Жнива Перемоги», максимально швидко оформив усі документи й надав нам великого залізного помічника. На жаль, через складну ситуацію, пов’язану з замінуванням ланів Харківщині, збирати збіжжя надана техніка змогла лише 2 тижні», — зазначили в господарстві «Андріївське 2017».

Так, 1 листопада під час роботи на одному з ланів комбайн наїхав на прихований на полі вибухонебезпечний снаряд і підірвався.

«На превелике щастя, механізатор залишився живим, хоча й не обійшлося від травм, і не тільки фізичних, а й психологічних. Це дев’ятий випадок за цю осінь. Кожного разу, ми, як представники соціально відповідального бізнесу, найбільше переживаємо за здоров’я і життя наших співробітників. Приємно, що працівники фонду з нами на одній хвилі. І їм також важливо було дізнатися перш за все, як цю ситуацію пережив комбайнер, а вже другорядне, які збитки завдано техніці. Тобто для цього фонду життя людини понад усе, і вони готові допомагати постраждалим в таких випадках людям», — додали в господарстві.


Залишити коментар