Рецепт класичного вівсяного печива
Домашнє вівсяне печиво? А чому б і ні! Простий рецепт, швидке приготування і надзвичайно ніжний смак. Спечіть та здивуйте своїх рідних.
Інгредієнти:
100 г пшеничного борошна
1 велике яйце
50 г цукру
125 г вівсяних пластівців
2 ст.л. соняшникової олії
0.5 ч. л. соди харчової
сіль на смак
0.5 ч. л. лимонного соку
Спосіб приготування:
Для приготування печива візьміть пластівці не швидкого приготування, а такі, що довго варяться. Пластівці подрібнити в чаші блендера. Яйце збити з сіллю і цукром до однорідності.
У яєчну масу додати олію і соду. Додати перемелені пластівці та просіяти борошно. Замісити однорідне тісто. Тісто розділити на дрібні кульки. Присипати стіл борошном і розкачати печиво.
Щоб печиво було однаковим за розміром, можна видавити його склянкою. Викласти печиво на деко з пергаментом і випікати 30-45 хвилин при 180°.
Залишити коментар