Вт. 30 Квітня 2024

Рецепт швидкої піци на батоні

Для цього рецепта піци замішувати тісто не потрібно – можна використовувати залежаний батон. Готування займає від сили 20 хвилин. До речі, її вже прозвали хлібопіццею. Спробуйте і ви!

Інгредієнти:

1 батон 

250 г вареної ковбаси 

60 мл томатної пасти

200 г твердого сиру

4 зубці часнику

зелень – за смаком

суміш перців – за смаком

Спосіб приготування:

Часник дрібно наріжте. Почистіть ковбасу і наріжте тонкими скибочками, після чого обсмажте разом з часником і сумішшю перців.

Зробіть кілька неглибоких надрізів в батоні і витягніть з нього м’якоть. Спочатку змастіть хліб томатною пастою, після викладіть м’ясну начинку. Присипте зверху нарізаною зеленню.

Натріть сир на дрібній тертці і додайте зелень. Викладіть хліб на змащене деко і відправте в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.

Куряче філе з ананасами та кукурудзою, морепродукти в томатній пасті, м’ясне або сирне асорті – підійде все! Тільки враховуйте, що начинка для піци не повинна бути занадто мокрою, інакше батон просто розповзеться. Можете не витягувати весь м’якуш, а зробити кілька надрізів і укладати начинку вертикально.

Хліб зі спельти: черкащанин випікає хліб за 700-літнім рецептом

 

 

 

 


Залишити коментар