Помідори по-корейськи можна їсти через 8 годин

Якщо маєте погріб або місце у холодильнику, приготуйте помідори по-крейськи. Їх можна їсти через 8 годин після приготування або зберігати аж до Нового року без консервування, хоча ми з’їдаємо за лічені дні. Смак настільки неперевершений, що не пошкодуєте!

На 3-літрову банку:

2 кг твердих невеликих помідорів порізаних навпіл, якщо більші – то на 4 частини

Для заливки:

6 перчин

2 гострі перчини

2 головки часнику

петрушка

кріп

6 ст. ложок цукру

2 ст. ложки солі

100 мл олії без запаху

яблучний оцет за смаком (6%, 70-100 мл)

Спосіб приготування:

Перекласти помідори заливкою (усе змолоти і змішати), поставити в холодильник кришкою донизу на 8 год. Потім перевернути і їсти. Якщо помідори призначені для зберігання, банки закрутити і винести у льох.

Домашній кетчуп: зробіть і не пошкодуєте

 


Залишити коментар