Пн. 29 Квітня 2024

На Волинь “переїжджає” мʼясокомбінат з Харківщини

«Роганський м’ясокомбінат», потужності якого розташовані у Вовчанську Харківської області, планує релокацію потужностей до Волинської області. Бізнесмени для будівництва м’ясного центру обрали Ківерцівську громаду.

Про це повідомляє Волинська ОВА.

Як розповів власник м’ясокомбінату Ігор Фельдштейн, виробництво розташовувалося у місті Вовчанськ Харківської області. Впродовж року там виготовляли 18 тис. т сиров’ялених, сирокопчених та твердокопчених ковбасних продуктів. З 2019-го до 2021 року на підприємстві реконструювали забійний цех.

За декілька місяців до початку повномасштабного російського вторгнення відремонтований цех ввели в експлуатацію, а з 24 лютого 2022 року підприємство опинилося під російською окупацією і його розграбували.

«Після звільнення міста деяке обладнання ми вивезли. На жаль, російські ракетні атаки зруйнували виробництво, а обстріли продовжуються й до сьогодні. Тому ми вирішили припинити там діяльність та переїхати у безпечніший регіон. З початку повномасштабного вторгнення велика кількість наших спеціалістів виїхали закордон та в інші області України. Зокрема, й на Волинь. Тому ми прийняли рішення розглянути вашу область для будівництва м’ясокомбінату», — зазначив Ігор Фельдштейн.

Перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко додав, що у Волинській області є дуже великий інвестиційний потенціал, зокрема близькість до кордону та ще багато інших факторів, які вигідні підприємцям.

На Вінниччині вирощують патріотичні яблука


Залишити коментар