Сб. 27 Квітня 2024

«АГРО ВІННИЦЯ» повертається!

Рішення прийнято! Офіційно повідомляємо, що АГРО ВІННИЦЯ 2023 відбудеться у форматі дня поля!

Готуйтеся до найяскравішої аграрної події осені. День поля «АГРО ВІННИЦЯ» – два дні видовищних демонстрацій сучасної техніки від світових та українських виробників, а також потужна виставкова зона.

З 20 по 21 вересня 2023 року за підтримки Вінницької міської ради проходитиме День Поля «АГРО ВІННИЦЯ». Місце проведення – м. Вінниця, вул.Гонти,88.

Команда AGRO, яка, до речі, є організатором найбільшої агропромислової виставки в Україні «AGRO», яка щорічно проходила в Києві на ВДНГ, після довгої перерви з новими силами повернулась до створення улюбленої агро-події.  З початку повномасштабної війни, команда AGRO працювала на благо своєї рідної країни через волонтерство та соціальні ініціативи. Кожен з нас вкладав у це свої зусилля, прагнучи допомогти тим, хто захищає нас.

Але під час спілкування з аграрними компаніями та фермерами, ми зрозуміли глибоку потребу в координації та спільній дії для підняття економіки та аграрного сектору нашої держави. Втрати в сільському господарстві та зниження виробництва суттєво вплинули на економічну стійкість країни, і було очевидно, що необхідно приймати більш системні заходи.

Відтак ми прийняли рішення провести захід, спрямований на відновлення та підтримку аграрної промисловості. Ми віримо, що тільки разом ми зможемо впоратися з труднощами та відновити потужність нашої сільськогосподарської галузі. Партнерство з аграрними компаніями дозволить об’єднати знання, досвід та ресурси для досягнення спільної мети.

Агросектор є суттєвою опорою економіки нашої країни, і ми впевнені, що через спільні зусилля ми зможемо підняти його до нових висот. Нехай наші дії сприяють процвітанню аграрного господарства та загальному економічному розвитку України.

АГРО ВІННИЦЯ – це місце, де зустрічаються ідеї та реалізація, де сільськогосподарське майбутнє стає ближчим та доступнішим. Не пропустіть можливість познайомитися з провідними гравцями агропрому, дізнатися про останні тренди та взяти участь у захоплюючих демонстраціях. Станьте свідками захоплюючих показів сільськогосподарської техніки в дії, а також отримайте можливість обговорити найактуальніші питання з експертами галузі.

Збільшуйте свій аграрний потенціал разом з АГРО ВІННИЦЯ. Нехай земля приносить вам врожаї, а новітні технології допомагають втілювати всі ваші сільськогосподарські мрії!

Дякуємо за можливість провести подібний захід  нашим  захисникам. Тому ми закликаємо всіх, не забувати та робити усе можливе для їх підтримки. Донатимо на ЗСУ і любимо Україну!

До зустрічі на АГРО ВІННИЦЯ – де сільське господарство зустрічає інновації!

Дізнатися про деталі  можна за посиланням: https://agroexpo.vn.ua/

Тел.: +380 44 529 11 45, +38 073 000 4 999


Залишити коментар