Створили чипси з броколі

Сінгапурська компанія Hey! Chips створила альтернативу ультраобробленим чипсам за допомогою технології вакуумного зневоднення.

«Ультраоброблені закуски готуються з інгредієнтів, які зазвичай не зустрічаються на домашній кухні, або продуктів з дуже невеликим вмістом цілих інгредієнтів. Вони мають невисоку поживну цінність, а багато досліджень пов’язують їх споживання з хронічними захворюваннями – від раку до ожиріння»,​ – говорить Емілі Чу, засновниця Hey! Chips.

Як здорову альтернативу компанія запропонувала зневоднені чипси із шматочків справжніх овочів – броколі, цибулі та помідорів чері. Єдині підсилювачі смаку – переважно олія та сіль.

Чу вважає, що такі закуски мають набагато кращий і більш природний смак порівняно з тими ж зерновими або іншими ультраобробленими снеками, які пропонуються зараз на ринку та містять надто багато вуглеводів, жирів та натрію.

Навіть ті компанії, які пропонують перекуси з овочів та фруктів часто маскують недосконалість сировини шляхом додавання цукрового сиропу, ароматизаторів чи різноманітних добавок, говорить вона.

Здорові чипси з броколі та цибулі засновниця Hey! Chips порівнює з винайденням вівсяного молока Oatly та розраховує на такий же успіх на ринку.

Німці стали менше пити пиво: основна причина


Залишити коментар