У Південній Кореї хочуть заборонити їсти собаче мʼясо

Споживання собачого м’яса є багатовіковою практикою на Корейському півострові, особливо в спекотні літні дні. У Південній Кореї це не заборонено і не легалізовано, але все більше людей хочуть, щоб його заборонили.

Перша леді країни висловила підтримку заборони, а двоє законодавців подали законопроекти про припинення торгівлі собачим м’ясом.

«Іноземці вважають, що Південна Корея є центром культури. Але чим більше країна посилює свій міжнародний авторитет, тим більший шок відчувають іноземці через споживання собачого м’яса», – сказав Хан Чон Ае, опозиційний депутат, який минулого місяця подав закон про заборону виробництва собачого м’яса.

Перспективи ухвалення закону про заборону собачого м’яса неясні через протести фермерів, власників ресторанів та інших осіб, які займаються виробництвом собачого м’яса. Згідно з опитуваннями, третина південнокорейців виступає проти такої заборони, хоча більшість людей більше не їдять собачого м’яса, повідомляє  Аljazeera.

Кількість ферм у Південній Кореї впала вдвічі порівняно з кількома роками тому до приблизно 3000-4000. Деякі активісти стверджують, що оцінки фермерів є перебільшеними, щоб показати, що їхня галузь надто велика, щоб її знищити.

У США збудують Центр штучного інтелекту в сільському господарстві

 


Залишити коментар