Піца з кабачків підійде для тих, хто стежить за фігурою

Піца з кабачків в духовці готується зовсім просто. Важливо правильно зробити основу, а в якості начинки підійде все, що завгодно, але тільки низькокалорійне.

Інгредієнти:

будь-які спеції за смаком

два невеликих кабачка

3-4 ложки борошна

свіжа зелень

одне яйце

ложка сухарів для панірування

маленька ложка вершкового масла

50 г нежирного сиру

один помідор

яйце

щіпка розпушувача

Спосіб приготування:

Кабачки подрібнюємо за допомогою великої терки, змішуємо з яйцем, потім з вибраними спеціями і дрібно нарізаною зеленню.

В цю ж масу кладемо вказану кількість борошна, розпушувач і знову гарненько перемішуємо.

Форму для духовки промазуємо маслом і покриваємо сухарями, перекладаємо в неї кабачкову суміш, розрівнюємо.

Зверху поміщаємо кільця помідор і тертий сир, ставимо в духову шафу і доводимо до готовності протягом 25 хвилин, включивши нагрівання на 180 градусів.

https://agroter.com.ua/2023/07/30/reczept-marynovanyh-kabachkiv-z-girchyczeyu/


Залишити коментар