На Львівщині відбудеться благодійний майстер-клас з приготування баноша

У селі Велике Колодно на Львівщині 2 серпня відбудеться благодійний майстер-клас з приготування баноша. Її проведе бренд-шефиня Олена Жаботинської.

“Не пропустіть унікальної можливість разом з генеральним директором ІМК Алексом Ліссітсою та генеральним директором «Контінентал Фармерз Груп» Георгом фон Нолкеном навчитися готувати смачну українську національну страву – банош з лисичками та насінням коноплі”, – наголошують організатори.

Майстер-клас триватиме з 8:00 до 9:00. Опісля  буде можливість спробувати страву за довільний донат. Однак, поспішайте, вистачить лише першим 100 щасливцям!

Всі зібрані кошти спрямуємо на DJI Mavic 3T THERMAL для потреб 7-ої роти, 3-го батальйону «Свобода» бригади швидкого реагування НГУ «Рубіж», де захищає Україну Дмитро Давиденко, ще донедавна генеральний директор «Амазоне-Україна».

Однак, для підтримки ЗСУ не потрібно чекати 2 серпня, до збору можна долучитися вже зараз: посилання на банку https://send.monobank.ua/jar/9Y5UeXxr6b. Номер картки банки 5375 4112 0797 6221


Залишити коментар