До кабачкових рулетів дають горіхову начинку

Рекомендуємо приготувати у сезон кабачків кабачкові рулети (без борошна) з сирно-горіховою начинкою. Дуже смачні!

Інгредієнти:

Для тіста:

2 середніх молодих кабачки

2 яйця

сіль, перець – за смаком

1 ст. ложка крохмалю

Для начинки:

150 г сиру “Фета”

2 ст. ложки сметани

зелень – кріп, петрушка, кінза

пригорща горіхів

1,5-2 зубці часнику

Спосіб приготування 

Тісто: очищені кабачки крупно потерти (соломкою), посолити і залишити на 10 хв. Окремо збити яйця з сіллю і перцем. Кабачки відтиснути від рідини. Додати до них збиті яйця, ложку крохмалю і вимішати. Смажити на злегка змащеній сковорідці млинці.

Начинка: подрібнені горіхи, зелень і часник блендером збити до пастоподібної маси. Сир розім’яти вилкою і додати сметану. Подрібнену пастоподібну масу з’єднати з сирною і вимішати. До речі, така намазка чудово підійде до звичайних канапок (бутербродів).

Сформувати рулети. Поставити на деякий час в холодильник, пізніше розрізати навпіл або порційними шматочками.

Кабачкові пляцки готують з різними начинками


Залишити коментар